10.8.2013

Einari Vidgrenin muistoajot

Perjantaina juoksivat Vieremällä sekä Leksa että Turkka. Leksan olisi tuossa porukassa pitänyt pystyä nousemaan ainakin rahoille, mutta kun se on tuommonen luumu eikä osaa ohitella  :D Voi miten helppoa oiskaan Siriuksen ja sen mahtavan juoksupään kanssa. No, kaiken möhläilyn jälkeen oltiin maalissa kuudentena (ja ensmäisenä ilman rahaa) ponin uran toiseksi parhaalla ajalla 2.54, 1 ja ilman laukkamerkintää.








 Turkka juoksi vasta kymmenennessä lähdössä, joten kerettiin katsoa pari lähtöä siinä välissä. Tuudittauduin vähän liikaakin, ja Turkan laittamisessa tuli kiire. Asiaa ei auttanut se, että uusissa suitsissa oli väärä leukalenkki. Onneksi Leksan leukalenkki pelasti tilanteen ja kerkesin lämmittämään. Turkka tuntui ihan hyvältä, kun kokeilussa oli ensimmäistä kertaa ohjasmartingaali.




 Takamatkalta kun lähdettiin, olisi nopea ja onnistunut kiihdytys taannut hyvän paikan parijonossa. Joku paalun valjakko vaan laukkasi lähtöön ja jäi meidän eteen, niin piti jarrutella. Juoksupaikka oli varmaan viimeisenä ulkona. Viimeistä kertaa kun tultiin takasuoralle käänsin kolmannelle ja hyvä niin, sillä kuolemassa juossut hevonen hyytyi täysin. Kaarteessa Turkka tuntui tosi varmalta ja oltiin hyvässä nousussa, eikä sillä etenemisellä ollut totosijakaan kaukana. Sitten menin avaamaan korvat ja ruuna laukkasi siihen. Pudotettuaan raville en ajanut enää yhtään kun luulin että meidät hylättiin. Hoisin ruunan ja laitettiin se koppiin sillä välin kun isä oli viemässä voilokkeja ja hakemassa tuloksia. Melekone yllätys oli, että Turkkaa ei oltu hylätty ja se sai viimeset rahat eli 70 €!  Nyt jo kolme starttia putkeen rahoilla.


Leksa juoksee tiistaina Lieksassa, lauantaina mennään Vieremän paikkareihin ft. Turkka ja Leksa, ja Lissun olen ilmoittanut sunnuntaille Kuopioon hyvän mielen hevonen-tapahtumassa ajettaviin harkkareihin. Niin ja tosiaan oon tämän viikon pemolla. Oon ainut mt tällä viikolla, joten on ainaki rauhallista asuntolalla.




-Ronja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti