10.8.2013

Lieksa part 3

Tiistaina  lähdin yhdeltätoista Pemolta syömään menevien henkilökunnan jäsenien mukana Iisalmeen, josta isä haki minut ja käytiin kotimatkalla kaupassa. Kotiin päästyä kerrattiin hieman aikataulua ja todettiin, että jos Turkka meinataan uittaa niin se on uitettava nyt, kun nuo muut ei sitä lähe myöhemmin uittamaan. Uitettiimpa se ruuna sitten siinä, ja sen takia oltiin jo aikataulusta myöhässä. Olin laittelemassa sisällä juomisia kylmälaukkuun kun naapuri soitti ja sanoi että hän kerkesikin lähtemään jo nyt töistä, joten lähdenkö ponin kanssa siinä kyydissä Lieksaan. No mikä ettei, säästetäämpähän yhden auton bensat.

Perillä kun oltiin hoidettiin auton parkkeeraus, sisäänkirjoitus ja valjastus nopeutetusti ja kerkesinkin hyvin lämmittämään. Lämmitin radalla pari kierrosta ja kerettiin vielä seistä koppien välissä hyvä tovi.
           Startti onnistui ihan hyvin, Leksan kiihtyvyys on yksi asia mikä pelastaa paljolta, ja nyt päästiinkin nopeasti vauhtiin ja oltiin ensimmäisessä kaarteessa toisena. Sitten Leksa alkoi taas miettimään että miksiköhän tuo poni juoksee tuolla edellä, eikä millään alkanut kuroa väliä kiinni :D No, juostiimpa sitten siinä tasaisen välimatkan päässä. Loppusuoralla kovat ponit hengittivät jo niskaan ison nousun takia, ja Leksan itsetunto valahti eikä ruuna vastannut eikä kirinyt paljon ollenkaan. Ompahan jotain mitä harjoitella :D Tuloksena kuitenkin sija 5 ajalla 2.51,8. Se onkin Leksan uran toiseksi paras aika, ja Oulun ennätysjuoksusta jäi "vain" reilut 3 sekuntia. Vikat rahatkin saatiin, joten ihan tyytyväinenhän siihen on oltava :D

Linkki videoon

-Ronja

PS, vielä en ole kuvia tästä startista missään havainnut :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti