22.3.2013

Kisaviikonloppu tuloillaan!

Lauantaina ja sunnuntaina on tosiaankin Koljonvirralla vuoden ensimmäiset seurakisat, ja sinne ollaankin menossa edustamaan :) Salkkari sai arvon alennuksen ja sen kanssa hypätäänkin lauantaina 50cm ja 70cm luokat. Yritin taktikoida ilmoittautuessani noiden cuppien kanssa mutta taisipa mennä sekin mönkään. Terhi starttaa sunnuntaina koulukisoissa Sanni-ponilla, kun ponin omistajalle on sattunut sille päivälle muita menoja.
Salkkarilla ei ole nyt hypätty viimeksi kuin Koljonvirralla useampi viikko sitten, mutta tuon korkuisten luokkien pitäisi alkaa olla jo niin rutiinia ettei tarvitsisi kummempia ihmetellä. Yritetään säilyä ehjänä! :D







Kouluvalmennusta seuraavana päivänä tosiaan käytiin Leksan kanssa möllöttelemässä Piippolassa, onneksi ei nyt ole niin älyttömän pitkä matka sinnekkään. Leksa jatkoi tasapaksulla linjalla, eli aika 3.04 ja sija 5, tällä kertaa se tuli kylläkin pelkästään lopun, joten ei nyt ihan samaa vanhaa loppuun hyytymistä. Radasta ei saanut oikein pitoa varsinkaan noilla nysähokeilla, joten sitä on helppo syyttää. Maanantaina palauttelin ponin ja tiistaina käytiin hakemassa reellä iso pöntöllinen kauroja, ja silloin olisi kyllä juoksu kelvannut. Ihme epeli.. Kuitenkin Leksa saa olla nyt pari viikkoa ihan tekemättä mitään, josko vähän vaikka piristyisi. Katsellaan sitten kuukauden päästä uudelleen kun alkaisi olemaan noita sarjoja paremmin :) Videokin tuosta Piippolan juoksusta on youtubessa mutta ei suostu tähän upottamaan..

Tähän vielä muutama tuore kuva Siriuksesta :)





Kuopio 11.1, melko hämärää ollut jo kuuden jälkeen. Nyt näkeekin jo pidempään :)
-Ronja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti