17.3.2013

Paken kouluvalmennus 16.3


Käytiin siis Salkkarin kanssa Koljonvirralla Päivi Kinnusen kouluvalmennuksessa. Paken valmennuksessa ollaan käyty aiemminkin mutta edellisestä kerrasta on jo aikaa.
Valmennukseen lähdettiin nyt hyvillä mielin koljonvirran treeni kuukauden pohjilta, sekä edellis päivän treenin joka oli todella onnistunut hiihtoratsastus ajoreiteillä.
 
Tilasin Salkkarille uuden kuolaimen kokeiltavaksi (nivel pelham), jota kokeilinkin heti valmennuksessa. Kuolain oli sopiva ja sen kanssa valmennus sujui todella onnistuneesti, eikä vauhdista/ohjauksesta tarvinnut tapella kertaakaan. Todella sai keskittyä itse tekemiseen kun kummankaan ei tarvinnut vääntää mihinkään suuntaan vaan sai koko ajan pitää tasaisen ja kevyen tuntuman.


Alku verkkaa


Alku verryttelyä ympyrällä
Alku verryttelyä ympyrällä
Alku verryttelyä ympyrällä

Ympyrä työskentelyssä piti mennä isommalla ja suuremmalla ympyrällä samalla sisään asettaen. Tässä vaiheessa Salkkari tuntui jo tosi kivalta, ja oli mukava toimittaa tehtäviä. Tehtäviin kuuluu myös väistämistä keskihalkaisijalta uralle, mutta siitä ei ole kuvaa,  videoita kyllä on.

Ympyrä työskentelyä
Ympyrä työskentelyä
Ympyrä työskentelyä

Loppu verryttelyä

Loppu verryttelyä



Loppu verkka eteen alas


Loppu verkka eteen alas
Kaiken kaikkiaan olin Salkkariin tosi tyytyväinen, onneksi tuli taas lähdettyä. Seuraavan kerran Koljonvirralle lähdetäänkin jo kilpailu merkeissä, kun siellä järjestetään seurakilpailut 23-24.3 joissa Ronja menee Salkkarin kanssa esteiden a- ja b-sarjan luokat.

-Tepa







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti