16.3.2013

Kajaanin paikalliset 3.3

Jäänyt taas tästäkin reissusta tarinoimatta, mutta siis Kajaanissa juoksivat Leksa sekä Lissu. Terhi oli mukana ja oli kyllä suuri apu, kun meikäläisen piti vaihdella poneja lennosta että kerkesi aina radalle.
                  Leksan lähtö oli hieman kovempi kuin Nilsiässä, sekä tuo kengitys alkoi tosissaan olla vanha joten mitään huipputulosta en odottanut alunperinkään plus että viimeistely siirtyi huonojen sääolojen takia lähemmäs starttia ja lämmityskin oli turhan raskas. Noh, avattiin reippaasti paalun turvin keulaan ja pidettiin piikkipaikka takasuoran loppuun asti, jolloin tuli takamatkan poni ohi. Maalisuoralla meni sitten vielä ryppäänä muut ponit ohi kun ei tuolle löydy sitä viimeistä loppukiriä kun jumputtaa vaan tasaisesti koko matkan. Tuloksena sija 7 ajalla 3.02,1. Ei se kyllä laukkaile, että sen puoleen ihan kelpo peli :D Eiköhän se siitä meno parane kun saadaan oikeanlaiset tossut alle ja treeni kohdilleen :)

Lissun lähtö olikin sitten ihan järjetön pt merkintöineen. Tämähän siis tarkoittaa että lähdössä olisi voinut olla vaikka ne ME-ponit mukana jos niitä se kiinnoistaisi, ja paalukin oli 2.19 eli Lissulle hurja ylisarja jo sen puolesta. Mukaan lähdettiin kuitenkin sen takia, kun tiesin että poneja tulee mukaan vähän, niin saadaan Lissun kanssa rahaa mikäli päästään maaliin asti :) Arvokasta treeniä kuitenkin kun tuo ei ole kovin paljoa radalla juossut, ja harvoin sinne tulee muutenvaan lähdettyä.


                  Lissuhan volttasi paalulla yksinään ja seuraava poni 20m taaempana. Suurta ihmetystä minussa tuotti se, että Lissu kampesi voltatessa kilpailusuuntaan eikä kavereiden luokse :D Tajunnut harvinaisen nopeasti tuon jutun jujun. Lähdön tapahtuessa tamma otti ihan tosissaan vauhtia, vähän liikaakin kun tuli laukka. Otin laukan vauhdista alas ja sitten hurruuteltiinkin oikein nätisti. Muut ponit tulivat ohi vasta takasuoran alussa (luulin että ensimmäiset tulisivat heti lähdön jälkeen ohi..) ja sitten ravailtiinkin maaliin asti.                


 
Pari laukkaa eksyi sinne meidän reitille, mutta ihan uskomattoman tyytyväinen olen pikkuneitiin! Koko matkan puksutti ihan omalla päällään enkä käskenyt muuten kuin vähän äänellä. Puolilaput olivat ensimmäistä kertaa käytössä (laitoin lämmityksen jälkeen) ja kyllähän nuo auttoivat enemmän kuin kokolaput. Sija 4 24sekunnin ennätyksen parannuksella aikaan 2.42,3 ja rahatilin avaus 16eurolla! Nyt jaksaa taas treenailla kun vauva kerrankin näytti että kyllä hän osaa :)

 

Tänään olikin Paken kouluvalmennus jossa pyörivät Salkkari&Terhi (kuvia ja selostukset myöhemmin), ja huomenna lähdetään Leksan kanssa Piippolan harjoitusraveihin :) 
-Ronja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti