3.9.2012

Nerkoon harkkarit

Sen tajuaa vasta sitten kun sen kokee, nimittäin miten paljon opiskelut vievät aikaa. Viikot Peltosalmella menevät opiskellessa ja iltaisin saan käydä läheisellä tallilla, kun taas viikonlopuille on kerätty kisoja kun minäkin pääsen lähtemään mukaan. Viime viikko (24.8-2.9) oli kohdallani todellinen rokuliviikko, sillä se pyydettiin minulle koulusta vapaaksi. Tiistaina oli nimittäin näyttelyt Kestilässä joista haettiin Lissun viimeinen arvostelu varsana: 8-8-7-7-7 37p II palkinto. Tuomarin vaihto kostautui yhden pisteen pudotuksella viimevuodesta mutta eipä tuolle enää voi mitään.
Keskiviikkona Terhi kävi hyppäämässä Salkkarilla rataa meidän omalla kentällä. Esteet nostettiin 80-90cm korkeuteen. Sarja, okseri pitkällä sivulla, pysty tiukalla tiellä ja portti linjalla. Treeni meni tosi hyvin eikä Salkkarin liikuttamattomuutta ja laitumella seisoskelua huomannutkaan!

Lauantaina lähdettiin Leksan ja Siriuksen kanssa Nerkoon harkkareihin. Paikalle päästyä käytiin hakemassa voilokit ja sitten laitettiin ponit valmiiksi. Sisko ajoi lämmityksen Leksalla ja minä Siriuksella. (Systeri suoritti p-ajoluvan elokuussa!(: ) Leksa juoksi 2 kierrosta ja Zirren kanssa jatkettiin vielä kolmas. Heti varikolle päästyä hyppäsinkin jo seuraavan ajokkini kyytiin, eli siis 2 vuotiaan lämminverisen tamman Gasell Windcapen. Lämmiteltiin muutama kierros, kuka niitä laskee :') Sitten olikin jo Leksan startti. Lähdettiin 80m pakilta, paalulla oli kilpailemattomia shettiksiä. Keulaan päästiin takasuoralla ja sitten vaan ajoin loppuun asti hidastelematta ettei ponski opi huonoille tavoille. Eli voittohan sieltä tuli :D Hieno loimi saatiin ja pokaalikin muistoksi!
Lähtö tapahtunut, ja nyt pitäisi sitten juosta..
ja voittajana maaliin :)
 Sitten siirryinkin taas rattailta toiselle, ja oli laina-ajokin vuoro. Lähtö meni hyvin, ja omasta kokemattomuudestani huolimatta emme jääneet voittajasta montaa metriä, ja lopullinen sijoitus oli toinen :)

Lämmittelyssä vas. Gnaira Windcape ja Gasell Windcape
Gasell Windcape, "Bambi"

 Heti kun olin saanut ajokkini vietyä tallille, lähdinkin taas lämmittämään Siriusta. Nyt mentiin kolme kierrosta vähän kovempaa, sillä nyt ei oltu nin vetreiä kuin olisin toivonut. Kovin pitkään ei keretty palautua kun piti jo mennä esittelyyn, mutta eipä tuossa ole moittimista kun 80m pakilta juoksi Siriuskin voittoon enkä kerennyt edes korvia avata :) Ihan hyvänä hiittinä meni tämä juoksu Kuopion poniraveja ajatellen

Loppusuoran kaasuttelut
115cm loimi, täydellinen palkinto, on nimittäin oikean kokoinen Lissulle! :)



 Seuraavana päivänä käytettiin Salkkaria ja Terhiä hyppäämässä Koljonvirralla, siitä kuvia ja kertomusta myöhemmin :)

 -Ronja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti