22.2.2013

Kuopion ravit 22.2

Siriuksen kanssa lähdettiin melko neutraalein fiiliksin reissuun. Isä laittoi ponin kotona koppiin, heitti varustekassit autoon ja lähti kohti Kuopiota kiertäen Sonkajärven kautta hakien minut lukiolta. Vähän neljän jälkeen oltiin Sorsasalossa ja ensimmäisenä suuntasin sisäänkirjoitukseen. Vähän ennen viittä suuntasin ponin kanssa jo radalle lämmittelemään. Ajoin 3 kierrosta siellä ilman sekkiä ja putseja, ensin kaksi lenkkiä hölkkimällä toisen ponin selässä ja sitten kolmas vähän vauhdikkaammin. Hetki käveltiin varikolla ja sitten käytiin kopin takana lisäämässä sekki ja painoputsit eteen ja lähdettiin takaisin kävelemään. Koelähdön jälkeen käytiin vielä pari kierrosta nappaamassa radalla ja sitten olikin enää 10 min starttiin.

Esittelyn jälkeen annoin ponin kiihdytellä takasuoralle omien halujensa mukaan ja sitten hakeuduttiinkin jo volttirinkiin. Ensimmäisellä yrittämällä päästiin matkaan ja ensimmäiset 800m juostiin kolmantena aikalailla tahtia hakien, mutta kun päästiin ohittamisen makuun niin samalla vedolla mentiin kärkeen asti, jossa roikuttiinkin sitten maaliin asti, eli tuloksena VOITTO uudella ennätyksellä 2.33,0 (2s ennätyksen parannus)!! Maalisuoralla kun tajusin että ei sieltä taida kukaan tulla ohi pääsi muutama (okei, aika montakin) onnenkyynel.
                  Viime vuonna jo ajattelin että nyt ei taida enää ennätykset paukkua, mutta olimpahan väärässä. Ennen Nilsiän starttia lupailin Siriukselle että siellä jos voittaa, niin pääsee papparainen eläkkeelle, mutta ponillapa oli toisenlaiset suunnitelmat :) Torstaina juuri lenkin jälkeen naureskelin sitä miten "ponilla on kyllä vauhtia vaikka muille jakaa kunhan kaikki osuu kohdalleen: varusteet just eikä melkein, kengitys miellyttää, tähtien asento on oikea ja ohjastajalla oikean väriset alushousut". Nyt se kaikki sitten natsasi! :D Tämän voisi melkeimpä laskea synttärilahjaksi, on nimittäin niin uskomaton juttu. Kaiken sen möllöilyn jälkeen hieman menestystä, voi että lämmittää mieltä :D Maailman paras papparainen <3

T Ä S S Ä vielä linkki juoksuun

-Ronja (ps. kuvia myöhemmin)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti