22.12.2012

Lunta tulvillaan, on raikas talvisää

Raikaspa hyvinkin, pakkanen ei ole laskenut meillä koko päivänä alle kolmenkymmenen, nytkin mittari taitaa näyttää -33'C. Noh, eipä siinä. Hevoset loimitin ja vein hieman ennen kymmentä ulos. Useammat heinät ovat päivän aikana tarhoissaan nauttineet ja lämmintä melassivettä olen vienyt sankoilla pari kertaa nenän eteen jotta luulisi noiden nyt pärjäävän. Isä oli heittänyt myös tarhoihin pari kuusta ja kuusikalpeja tuhottavaksi. Seitsemän aikoihin sitten pääsevät sisälle ja yöpuulle.

Ralle ja uusi finntackin loimi. Hieman elintasovatsa pilkistää :)

Mutruhuuli katselee kameraan klapin jyrsimisen välissä

Siistiä (ja lämmintä) sisätyötä tavoitellessani olen hakenut kentältä kaikki kunnostusta vaativat estekannattimet navettaan sulamaan fiksailua varten. Puomeja olen edellisen viikon sisällä yrittänyt kasailla käärintämuovin hylsyistä mutta yritykseksi se on tähän menessä jäänytkin, kun ei tuo putkien liittäminen oikein onnistu :D Satulahuopia olen myös tallissa lajitellut ja puhtaimmat edustushuovat suljin muovipussiin ja vaihdoin samalla satuloihin vähän vanhempia huopia kotikäyttöön. Yhdet syksyn sateiden kovettamat valjaatkin pesin ja öljysin, voi että tuli mukavan pehmoiset :D
         
Tänään olisi myös pitänyt olla vuoden viimeinen Antin valkka Koljonvirralla ja Terhi sekä Pasadena olivat sinne menossa mutta se lysti sitten peruttiin pakkasen takia.

Turkan huururipset
-Ronja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti