4.2.2013

Harjoitusestekisat 27.1

Koljonvirralla oli siis harjoituskisat ja niihin osallistuttiin hieman uudemmalla kokoonpanolla. Menin itse Salkkarilla 60&80cm ja Terhi meni Pasilla 60cm. Jokerina mukana kuitenkin Sirius ja Janette, jotka menivät 40cm luokan :)

Janettehan ei siis ole ikinä varmaan nähnytkään Siriusta kunnolla ainakaan lähietäisyydeltä, mutta suostui kuitenkin yrittämään pienintä luokkaa. Terhi hyppäsi aiemmin samalla viikolla Siriuksella, sillä ponin edellisestä hyppykerrasta kulunut ihan oikeasti tosi pitkä aika, ja poni kyllä näytti millainen teräsvaari oikein onkaan! Janeten ja Siriuksen ensiesiintyminen oli onnistunut nollaradan myötä. Pienenä ideana itää päässäni se, että joku saisi Siriuksesta oikein näppärän pikku kisaponin seurakisoihin ;)



Salkkarilla oli jo verkassa ihan älyttömästi virtaa ja kerkesin jo miettiä että ei helkutti en uskalla tämän kanssa kahdeksaakymppiä kokeillakkaan, mutta ruuna jättikin verkan kaahottamiset ja ohjille painamiset radalla taakseen ja oli ihan lapasessa 60cm luokassa. Tästä luokasta saatiin ruusuke viidenneksi tyylikkäimmästä suorituksesta :)


Terhillä ja Pasilla meni myös oikein mallikkaasti vaikka hyppääminen onkin ollut vähän vähemmällä, mutta estehevosena Pasi on edistynyt pidemmällä aikavälillä hienosti ja 60cm rata menikin sen osalta hyvin, kunnes Terhille tuli pienimuotoinen radan tulkinta virhe (piirros ja rata eivät ihan olleet samanlaisia) ja matkaan tuli yksi ylimääräinen lenkki. Video suorituksesta ei ole nyt käsillä, mutta katsellaan josko sen tähän joskus saisi.

Salkkari hyppäsi nyt neljättä kertaa 80cm luokan, ja kyllä ainakin yritystä riitti! Nyt päästiin jopa ensimmäisen vaiheen loppuun kunnes kuskin osaamattomuus ja hätäily kostautuivat todellisena esteen läpi juoksuna. Minulla on siis ongelmana se, etten osaa/muista pitää pakettia kasassa radan edetessä ja siinä sitten tulee kaikenlaista möhelöintiä. Enää ei Salkkari kuitenkaan epäröi hypätä noita "pelottavia" esteitä, joten siinä ollaan edistytty huimasti! Tästä muuten oikein onnistuneesta suorituksesta on kuitenkin ERITTÄIN hyvä jatkaa! :)


ps. Salkkari meni lauantaina Koljonvirralle ja on siellä ainakin pari viikkoa kuntokuurilla :) Saadaan maneesissa menemällä jokaisesta ratsastuksesta kaikki hyöty irti tulevia kisoja ajatellen.

pps. Keskiviikkona ollaan taas Turkan kanssa Kuopiossa :) Tällä kertaa jouduttiin takariviin, mutta katsotaan mitä saadaan aikaan.

-Ronja






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti