10.2.2013

Kuopion lounarit 6.2

Turkan kanssa oltiin siis taas viivalla. Nyt arvonta soi meille radan 10, eli takarivistä olisi lähdettävä. Paikanpäällä oltiin hyvissä ajoin, mutta vasta juuri ennen ravien alkua muistin että hei, eihän lounareissa saa lämmittää radalla lähtöjen välissä (ponitreenari viimeiset 7 vuotta, poneille ei ole lähtöjä lounasraveissa..) Noh, varmaan puoli tuntia pyörittiin sitten korvaavana lämmityksenä varikolla ja saatiin pieni hiki pintaan. Vielä ennen lähtöä kieli kiinni ja radalle. Esittelyn jälkeen ruunalla oli ihan kiitettävästi virtaa ja pruuvi meni melkeimpä samalla hengenvedolla.

Ennen kokoontumista kävelin hetken ja sitten jo mentiinkin. Selän valitsin kokoontumisessa vähän huonosti, sillä edellä menevän kuski otti melko paljon kiinni. Käänsin kuitenkin sitten sisäaradalle ja sain paikan neljännessä sisällä. Viimeistä kertaa takasuoralla pääsin kääntämään toiselle radalle mutta voih, vauhti hiipui ja tuli laukka, mietin jo että ei perse, menikö se ruuna muka rikki. Loppusuora haparoitiin maaliin asti ja tuloksena HML 11. Varikolle päästyä totesin että toinen etukenkä on tippunut, joka onneksi selittää meidän vedottoman viimeisen 500m. Aika kuitenkin 22,0 (ratahyvitys koelähdössä 2s!) on ihan hyvä suoritus kun ottaa kaiken epäonnen huomioon. Nyt kun saisi tuon minun oman ylimääräisen häseltämisen pois ja hevoselle kengät jalkaan niin hyvällä mallilla oltaisiin :)

T Ä S S Ä  linkki meidän lähtöön, kuvia ei ole yhtään kun kamera jäi kotiin..

Seuraavasta startista ei tietoa. Pielaveden harkkareissa olisi kyllä monté lähtö joka vähän kiinnostaisi, mutta pitää nyt katsoa muukin tarjonta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti