22.2.2013

Nilsiän jääravit 17.2

Ravit tuli kuin tulikin kasaan, ja sinne lähdettiin Leksan ja Siriuksen kanssa. Leksa ehti järjestää oman shownsa ennen lähtöä, kun koppiin ei olisi tehnyt mieli mennä. 20min siinä lastaamisessa sitten loppujen lopuksi meni. Oma moka, kun en muistanut että tuo kääpiö saattaa jotain tuollaista yrittää kun ollut taas taukoa kopituksesta. Kerettiin kuitenkin ravipaikalle ajoissa ja siinä sitten käväisin sisäänkirjoituksessa ja ruvettiin heti lainakuski Erjan kanssa laittamaan poneja. Vajaa tunti ennen lähtöä käytiin lämmittämässä. Erja ajoi Leksalla yhden kiekan radalla ja sitten pikkumies seisoi kopin takana. Siriuksella ajoin 3 tai 4 kierrosta, en muista tarkkaan :D


Leksa lähti paalulta kahden hitaamman ponin kanssa ja ottikin lähdössä keulat ja piti ne ainakin puolen kierroksen ajan. Pari ponia pääsi lopussa ohi ja lopullinen sijoitus hyvä nelonen ajalla 2.58,7 ilman laukkaa. Todella tyytyväinen suoritukseen kun tavoitteeksi olin asettanut 3.05 alituksen :)


Siriuksella oli 120m pakkia ja koko lähtö meni pikkuhokeilla lipsutteluun, laukkailuun ja kaikkeen muuhun turhaan ja meinasinkin vaipua epätoivoon jo parinsadan metrin ajon jälkeen, kun matka ei tuntunut taittuvan. Kuitenkin päästiin muutaman ponin ohi ja sija 7 ja rahasija ajalla 2.45,8x lämmitti mieltä mukavasti viimevuoden pöllöilyjen jälkeen. Tavoitteemme oli kaksiosainen: ensinnäkin hyväksytty juoksu ja mikäli näin käy, niin 2.45 alitus. Tuon 8 kymmenystä annoin anteeksi kun kengitys ei todellakaan auttanut juoksua.

"varsa" havittelee ravirytmiä
Molemmat ponit rahasijoilla oli ihan mahtava suoritus ja hyvillä mielillä päästiin kotimatkalle! :)

-Ronja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti