10.2.2013

Reeniä Suomen säässä

Tänään päivä alkoi seuran laskiais-tapahtumalla, jossa olin muiden junnujen kanssa auttamassa päivän ohjelmassa. Sinne fiksuna pukeuduin "normaalisti", eli en älynny laittaa farkkujen päälle ulkohousuja:  tuloksena totaalinen jäätyminen ja alkava hypotermia, tai siltä se ainakin tuntui! 

Sen jälkeen lähdin Koljonvirralle liikuttamaan Eeron ja Salkkarin, odotuksena kaks tuntia ratsastusta lämpimässä maneesissa. No, tottakai oon verran urpo etten ollu aiemmin huomannut tallin seinällä olevaa lappua, jossa kerrottiin maneesin olevan varattu kahdesta viiteen. Ja millonkas mä tulinkaan tallille, kahelta tietenki.. Mut, takas raittiiseen ulkoilmaan vaan..(:  

Ensin ratsastin Eeron kevyesti kentällä, se kun ei mitenkään helppoo ollut kun lunta sattu tulemaan niin paljo ettei meinannu oikeesti eteensä mitään nähä. Sieltä tullessa autoin tallityöntekijää ottamaan hevoset sisään ja laitoin Salkkarin valmiiksi kiinni käytävälle. Ennen kuin rupesin laittamaan sitä sen enempää, kävin hakemassa pukkarista lisävaatetta jossa katsoin vahingossa peiliin.. Naama mustana ja silmät niinku ois turpaansa saanu. Jes. Eli siis kaiken sen lumen ja tuiskun mitä sain naamalleni Eeroa ratsastaessa oli levittäny ripsarit pitkin lärviä. Siinä sit viis minuuttia niitä hangatessa. 


Salkkarin kanssa päätin etten mee ite selkään kun ulkona oli niin p*ska keli ettei kuskikaan nää. Sit aattelin et no ootanko vielä sen 1,5h et pääsen maneesiin vai juoksutanko sen pihalla. Katoin et tuntien aikatauli jätästiki jo sen verran et joo en jää oottamaan kahta tuntia. Eli pihalle siis. Otinkin hieman videota sen lenkkeilystä, kännykkä laatu ja vielä lunta tuli vaikkei kylläkää läheskää niin paljo kun aiemmin. 

    

Viimeiseksi liikutin oman ipanan eli Toscan, joka sai juosta vapaasti maneesissa niin paljo kun jaksoi. Kovaa se oikeesti meneekin, ja otin pienen videon siitä kun käskin sen odottamaan maneesin toisessa päässä ja tulla sitten luokse. Tehtiin myös toko harjoituksia ja "hypättiin" kolmea puomia, ipanalla oli hauskaa!






-Terhi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti