14.4.2012

Harjoitus estekilpailut

Ja kisoistahan jäi hyvä fiilis! Mulla ja Ronjalla sujui kummallakin hyvin, joten nyt on taas hyvä jatkaa seuraavalle viikolle seurakisoihin. Ensimmäisenä starttasi siis:

Terhi ja Jaakko 50cm

kuva estetunnilta


Harjoittelu on tehnyt tulosta ja saatiin ponin kanssa oikeanlainen vireystila päälle, joten poni pomppasi kaikki esteet tällä kertaa tosi kivasti eikä yhtään tullut alas! Itse kuitenkin viilettelin sen verran vauhti päällä etten meinannut huomata seiska estettä, vaan meinasi jäädä välistä. Tajusin sen kuitenkin kun olimme ohittamassa sitä, joten tehtiin yksi ylimääräinen voltti. Saatiin siis tulokseksi *TULOS* 4virh.pistettä.
Kuten paikalla jo totesimmekin, se oli Jaakon eka puhdas rata, ja MINUN 4 virhepistettä :D

Terhi ja Tessa 50cm

Kakkoset!


Tessan kanssa verryttely sujui rauhallisesti, vaikka kerran senkin olisi tehnyt mieli poiketa minun rauhallisesta suunnitelmasta. Suoriuduttiin radasta hyvin ja tamma jaksoi pysyä rauhallisena radan loppuun asti. Minut yllättäen pääsimmekin Tessan kanssa sijoille jotka siis määritti tyylipisteet, ja saimme ruusukkeen toiseksi tyylikkäimmästä suorituksesta! Hienoa! Nyt odotellaankin innolla perjantaina olevaa Antti Jauhiaisen estevalmennusta, jossa toivottavasti sujuisi yhtä kivasti:)

Ronja ja Salkkari 50cm

50cm verkkaa
Verkassa Salkkari oli todella virroissaan ja millään muulla kuin hyppäämisellä ei tuntunut olevan väliä. Ensimmäisen verkkahypyn (erikoiseste, kuvassa yllä) otin varovaisesti ja lähestyin ravissa. Yli mentiin ja sitten jatkettiin normaalisti verkkahyppyjä laukalla. Nelosesteen alla olevat muurielementit järkyttivät vähän omaa mieltäni mutta ajattelin että kyllä niistä nyt pitäisi selvitä kun viikko sitten hypättiin samaa estettä! Itse suoritus oli sitten hieman vauhdikas kun parille esteelle tultaessa rohkaisin Salkkaria äänellä että mentäisiin niistä sitten molemmat yli. Tuloksena kuitenkin puhdas rata.


Ronja ja Salkkari 60/70cm
70cm
70cm, vauhtia riittää


50cm luokassa kun oltiin lähtövuorossa viimeisenä, niin tässä luokassa oltiinkin toisena. Kun muut verkkaryhmäläiset aloittivat lämmittelyn Salkkarin kanssa vain seisoskeltiin niin kauan kun sai alkaa hyppäämään. Hypyt menivät hyvin paria pudotusta lukuunottamatta. Kuitenkin verkkaan saatiin onnistuneet hypyt loppuun joten tuo yksi huono hetki sallitaan kun se olikin päivän ainut :)





Rata sitten menikin todella hyvin. Kaikki esteet kun oltiin jo nähty ei minun tarvinnut kuin ohjailla ja jarrutella.Salkkari on esteillä kehittyessään herennyt melko tarkaksi siitä mistä oikein hypätään. Tästä johtuen sitten huono tieni 5. esteelle kostautui kiellolla. Loppurata sujuikin sitten oikein mainiosti ja pelkäämättä mentiin yli myös laineesta joka on edellisissä kisoissa meinannut aiheuttaa päänvaivaa.
Todella tyytyväinen olen Salkkariin. Tästä on hyvä jatkaa :)

ps.TÄSTÄ Salkkarin kisavideoon



Terhi ja Merano 80/90cm

kuva aiemmista kisoista

Mese tuntui aluksi taas liikkeiltään löysältä, joten herättelin sitä verkassa kunnon vapaassa laukassa jonka jälkeen ruettiin terävöittämään askelta. Jo verkka hypyt saatiin hypättyä tosi hyvin ja Mesekin alkoi käynnistyä kisa fiilikseen. Herra heitti vähän persettäkin näyttääkseen että hereillä ollaan.:D  Itse rata suoritus olikin sitten varmaan yksi parhaimpia mitä ollaan herran kanssa vedetty, ja kerrankin jopa tavoiteltiin uusinnan aika ratsastusta jotta päästäisiin sijoille. Olin verryttely ryhmän ensimmäinen joten odotin jännityksellä ratsastavatko muut paremman ajan kuin me ja pari kertaa jo luulinkin että nyt tuli tappio. Siinä sitten kun käveltiin tuloksia odotellen, yllätykseksi kuulinkin että ME VOITIMME! Sinivalkea-ruusuke on aina mahtava saada, oli se sitten mikä kisa hyvänsä!;)

P.S. Minulla itellä ei oo vielä kuvamateriaalia näistä kisoista, mutta lisäilen ne tänne kunhan saan ne käsiini!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti