7.4.2012

"Kohti uusia pettymyksiä, vai miten se meni;)"


Tänään tuli taas yksi päivä vietettyä Koljonvirralla radan rakennuksen, tallitöiden sekä hyppäämisen merkeissä. Menin puoli yhdeksältä aamulla ratsastamaan Tessan (yksäri) jolla menen ensi perjantaina Antti Jauhiaisen valmennukseen. Ratsastin yhtä aikaa kaverini kanssa joka siis liikutti oman poninsa. Hyppäilimme maneesin keskellä olevaa ristikkoa ympyrällä/kahdeksikkona eikä siinä sen ihmeempiä keretty tekemään, kun minulla jo aika riensi ja piti lähteä hevosta vaihtamaan.

video laatu <3 Terhi ja Jaakko estetunnilla

Seuraavaksi lähdin Jaakon kanssa sennujen esteryhmän tunnille, huomisia kisoja ajatellen. Jaakko poni oli oikein hieno, ja huominen menee varmasti hyvin kunhan poni muistaa niitä jalkojaan nostella;)
 Tunnin jälkeen lähdin käymään kaverini luona (syömässä:D  N, hyvitän tän sulle<3).  Sitten heti takaisin tallille hevosten sisälle ottoon. Siinäpä se puuhatessa aika menikin, kunnes kolmelta aloitettiin radan rakennus. Painajaisekseni huomasin, että 1 ja 2 luokan rata, on täysin erilainen kuin 3 luokan.. Voin kertoa että minun muistillani siitä ei hyvää seuraa.. Muistan kyllä ekan radan minkä opettelen ekaan luokkaan, mutta sitten kun vuoroni koittaa vikassa luokassa, totally katastrof o.o No mutta, kohti uusia pettymyksiä vai miten se meni;)  

Ja hoplaa kaviokkaisiin tuli jälleen pieniä muutoksia sillä menen myös Tessalla huomenna kisoissa! Eli taas kolme hevosta: Jaakko, Tessa ja Mese

- Terhi 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti